dijous, 15 d’octubre del 2009

Iniciativa pel català al web de l'USAP

Des de La Leganya , penya oficial de l'USAP de Vilanova i la Geltrú, estan promovent una petita campanya d'enviament de mails per demanar a l'USAP que recuperi la versió en català del web oficial del club. També demanen que la publicació nordcatalana "L'Independant" que publica periodicament l'USAP MAG, periòdic sobre l'USAP, utilitzi el català en la mesura de les seves possibilitats.
Des de 3quartsdexv aplaudim la iniciativa de La Lleganya i ens afegim a la campanya, perquè un club que s'autoanomena "català" no pot marginar la seva pròpia llengua. Pel que fa a la pubicació USAP MAG la idea és diferent, però demanem també que escriguin en català per a poder viure el rugbi i la informació sobre la USAP amb més intensament i més facilitat, sobre tot per aquells que no parlem francès. A més creiem que lògic i normal que una publicació que parla d'un club que és referent de catalanisme i que està situat a la Catalunya Nord, utilitzi el català com a llengua vehicuar.
A Continuació adjuntem l'enllaç amb la pàgina on mostren la seva campanya. Allà hi trobareu els textos que proposen fer arribar al club, així com les adreces on enviar-los.
Feu-los arribar a tothom!! Cal una resposta ferma i decidida.