dilluns, 31 d’agost del 2009

Una Victòria que reclama respecte

L'USAP es va imposar dissabte per 17 a 15 contra l'Estat Tolosà un potent rival, que sempre està entre els equips favorits a guanyar el títol del Top 14 francès. Els nostres arlequinats van jugar un partit intel·ligent i es van emportar la victòria que els dóna forces i seguretat de nou, al mateix temps que tornen a reivindicar la seva posició de Campions.

De nou un partit marcat pel constant intercanvi de cops de Càstig. Fins a un total de 9 transformacions entre els dos equips, i tan sols un assaig, el de Maxime Mermoz al minut 66, que van fer-nos guanyar el partit, juntament amb els 12 punts en xuts de càstig de Laharrague .

Amb aquesta victòria, l'USAP es situa quarta amb 9 punts, en una classificació plagada d'equips occitans. Per davant, els occitans de Toló ("Tolon" en occità) i l'Estat Tolosà amb 10 punts, i primer amb un total d'11 punts, el també occità Clarmont. Els liders groc i blaus no coneixen la derrota, han guanyat dos partits i n'han empatat un, precisament en aquest darrera jornada contra el Briva, pròxim rival de l'equip de Perpinyà en la propera jornada que es disputa entre setmana.