dimarts, 6 d’octubre del 2009

Una derrota que cou, a pocs dies de l'infern

Biarritz 27 -USAP 12. Una desfeta que relega als catalans a la quarta posició. En un partit en que els perpinyanesos patien moltes i importants baixes, els bascos van saber controlar i emportar-se tots els punts. La primera part va tenir color de sang i or, amb un ajustat 10 a 12 s'arribava al descans i es podia somiar amb una victòria importantísima. Però la segona part va ser nefasta pels "arlequinats". Ni un sol punt. D'aquesta manera es va passar de guanyar per 2 punts a la primera part, a perdre de 15 en els segons 40 minuts de partit.

De ben segur que els homes de Brunel hauran sortit tocats d'aquest matx, però cal tornar a aixecar-se per afrontar un calendari difícil. Un calendari que sembla l' infern. Primer, el partit contra el Treviso a Itàlia. L'estrena del campió del Top 14 contra el campió italià a l'Heineken CUP. No es pot perdre. És el rival més assequible del grup, i una derrota posaria molt dificil la classificació per la següent ronda. Uns dies després, l'USAP visita Paris per jugar contra l'Estat francès. Un equip sempre complicat que ara mateix està només a dos punts per sota dels catalans. I la setmana següent a Paris, Castres! Un altre equip occità que està en ratxa i en molt bona forma, com ho demostra la seva segona posició al campionat francès.

Realment els jugadors de l'USAP sembla que es dirigeixin cap a l'infern. Però si algú hi enten de foc i diables, aquests, som els catalans. Així que seguirem aquest partits dansant amb forques i cremerem tota la pòlvora que sigui necessària per seguir endavant.