dilluns, 27 d’abril del 2009

Un gran viatge.

En aquest primer viatge oficial de la penya 3quartsdexv, 14 membres vam poder viure en directe un partit molt dur, espectacular i molt ajustat. 20 a 16 es va acabar imposant l’USAP al Clermont, en una tarda en que el nostre equip, tot i no tenir un gran dia, va acabar imposant-se amb tota la força i l’eficiència necessàries.


Segur que si preguntem a qualsevol dels membres que vam viatjar per veure el matx, us diran que ha estat una experiència diferent i increïble. Es espectacular com ens vam emocionar amb la victòria de l’equip, tot i que cap dels que vam assistir, entenem al 100% aquest esport, o en coneixem totes les normes. Però to i la nostra desconeixença, vam vibrar a cada punt de l’USAP com si haguéssim mamat rugbi de ben petits. I parlant de petits, els aficionats que més van xalar amb la festa, van ser els tres menuts de l’expedició. N’Oriol, en Pau i l’Ona seran, de ben segur, uns fervents seguidors dels de Perpinyà, sí és que no ho són ja.


Que com va anar el partit? Buuuuuuuf. Molta festa a les grades, joc dur i travat al camp, i a remolc al marcador durant tres quartes parts del matx. Al final 5 xuts de càstig magistrals de Laharrague i un assaig de Burger molt celebrat, a 9 minuts del final del partit, van fer-nos tocar el cel, quan ja estàvem pensant que tornaríem a casa amb molts quilometres a l’esquena i el sobrepès d’una derrota.


Per sort vam guanyar, i amb una fotografia molt familiar vam retratar el que ha estat el primer viatge de la penya.