dilluns, 21 de setembre del 2009

El gran duel

La propera jornada serà un d'aquells jorns que tothom vol viure en directe. USAP-Clarmont, és sense cap mena de dubte, el partit més interessant que es pot viure avui en el TOP 14 francès. Els catalans, segons de la classificació, contra els líders occitans. O el que és el mateix, el flamant campió de la temporada passada (l'USAP, és clar), contra el subcampió (per enèssima vegada, el Clarmont d'Alvèrnia).

Rivalitat i venjança esportiva es veuran reflexades, segur, en un Estadi Aimat Giralt que estarà ple de gom a gom i on els jugadors voldran mostrar, a les seves aficions, qui és el millor equip del moment.

L'any passat, a Perpinyà, l'equip de Clarmont d'Alvèrnia ja va posar entre les cordes als catalans, però els "arlequinats" van poder sortir-se'n, van guanyar 22 a 16. Com també van aconseguir guanyar la Final de París per 22 a 13. Els occitans però estan en ratxa, després d'un inici que no deixava gaire espai per a l'optimisme, amb el seu mig d'obertura australià (Brock James) a ple rendiment, és un equip difícil a batre. Però l'USAP no es queda enrera, ha demostrat que és un equip sòlid, i que qualsevol dels seus jugadors pot anotar. A més, el nostre principal xutador, en Nicolàs Laharrague, tot i ser un xic més irregular, arriba amb el peu ben preparat per a anotar molts punts.

Un cop més alcem les senyeres al vent i cridem: ENDAVANT USAP!