dilluns, 18 de maig del 2009

El líder cerca el títol

Després de 26 partits, l’USAP ha quedat líder del Top 14 francès amb 20 victories, 1 partit empatat i 5 perduts. En total 92 punts (10 d’ells obtinguts en bonus) que els ha donat la primera posició, per davant de l’Stade Toulousane, el Clermont i l’Stade Français de Paris. Precissament, l’USAP jugarà la seva semifinal contra l’equip de la capital francesa el proper 30 de maig a Lyon a 2/4 de 5 de la tarda.

Dels darrers tres enfrontaments entre Paris i Perpinyà en forma de partit únic eliminatori, són els parissencs els que en surten clarament vencedors. I és que dels 3 partits, els 3 els ha guanyat l’equip de l’Stade Français. El partit més recent va ser la final de la lliga del 2004. L’USAP va perdre 38-20. Cal recordar també, que en els dos partits de lliga, els homes de sang i or no han sabut guanyar als de l’Stade. Primer van perdre a casa i després van empatar a la capital. Però cal ser optimistes, ja que el joc dels dos equips han tingut trajectòries molt diferents en les darreres jornades i els dos equips han mostrat estats de forma molt diferents. L’USAP ha anat en línia ascendent fins a assolir la primera posició, mentre que els parisencs s’han anat enfonsant fins a quedar quarts, tot classificant-se pels pèls per a les semifinals.

En cas de victòria, el nostre equip jugarà contra el guanyador del partit Stade Toulousane i Clermont. Un matx molt igualat que es jugarà divendres 29 a la ciutat occitana de Bordeus a 3/4 de 8 del vespre.


Imatge de l'estadi Stade de France, seu de la final.


Les semifinals ja són aquí i anem a per totes!! Endavant USAP!!