dimecres, 26 d’agost del 2009

Tothom espera el campió

Quelcom diferent es respira a prop dels rivals de l'USAP. Els nostres arlequinats són els vigents campions i això és un al·licient pels seus contrincants. Tothom vol jugar contra l'últim guanyador del TOP 14 i tothom vol demostrar que és millor que ells i els poden guanyar. Així veiem com equips com el Montpeller lluiten per guanyar al campió com sigui, i ves per on, ho aconsegueixen!!


Els catalans van perdre el seu primer partit d'aquesta temporada. No perdien des del 17 d'abril de 2009, quan el marcador d'aquell dia va mostrar el 12 a 10 a favor de la sempre temuda Biarritz. Però el què dol de la derrota d'aquest cap de setmana passat contra els occitans, no és tan el resultat, 18 a 12, sinó la imatge d'equip apàtic i cansat que l'USAP va donar en certes fases del joc. En aquest matx no va ni aparèixer el màgic quart d'hora català que molts cops fa acte de presència i porta a l'USAP a realitzar grans partits. Aquest cop, ni tan sols Mélé va poder salvar l'equip. Recordem que en David va ser un jugador clau per guanyar al Baiona en la primera jornada, però per desgràcia, la punteria aquesta vegada va fallar fins a 3 cops.

La propera jornada podria haver arribat més tard, pensaran alguns, i és que el proper 29 d'agost, l'Aimat Giralt rebrà al Tolosa en un partit molt difícil. Una victòria donaria confiança a l'equip, i faria recuperar el respecte a l'USAP envers la resta d'equips del campionat.

Endavant USAP!!