dilluns, 28 de setembre del 2009

Som aquí, no hem marxat!

Així es van reafirmar els catalans en aquest darrer partit jugat a casa contra el Clarmont d'Alvèrnia. El resultat: USAP 19 Clarmont 3. Cal dir quelcom més?. La premsa francesa qualifica d'extraordinari el joc dels perpinyencs. Especialment la primera meitat.

L'USAP va saver imposar el seu joc davant uns occitans totalment desconeguts. La conservació de la pilota en la major part del partit i una defensa incontestable, van fer que, en cap moment, no es veiés perillar la victòria. I és que des del 2n minut, GRANDCLAUDE ja va anotar un assaig. Acte seguit, LAHARRAGUE va anotar el xut de transformació. Igualment ho va fer al minut 13 després de l'assaig de BRITZ. Tant sols un xut de càstig ben exacutat pels visitants va evitar deixar el marcador dels foranis a zero. El 14 a 3 quedaria reflexat en el marcador fins al minut 50 de la segona part, quan es tornaria a anotar un altre assaig per part dels catalans. CANDELON feia pujar el 19 a 3 pels catalans que, amb aquest cop de força, seny i bon joc, van deixa constància de la seva duresa i la seva presència. De moment els homes JACQUES BRUNEL han recuperat el primer sense problemes.

Caldrà veure si els "nostres homes" poden mantenir la primera posició després de jugar el proper partit. Serà contra un Biarritz Olímpic a Euskal-Herria. El conjunt Basc ha aconseguit la tercera plaça de la classificació després de guanyar 4 partits consecutius de manera esfereidora. Sense cap mena de dubte, estem parlant d'un matx molt interessant en que l'USAP ha de demostrar-se a si mateix, altra vegada, que pot aconseguir tot allò que es proposi. Recordem que els 2 únics partits que han perdut els "arlequinats" han estat jugant a camp contrari.