dissabte, 21 de novembre del 2009

El rugbi arriba a Terrassa

Salut amics, normalment en aquest bloc sempre parlem dels partits de l'USAP i deixem una mica en segon terme al rugbi del Principat. Doncs bé, avui parlarem del rugbi que es juga per sota de les Alberes, o més ben dit, del rugbi que s'hi jugarà, perquè a la nostra ciutat, sí, a Terrassa, s'està forjant un equip de rugbi. Els Carboners. Aquest equip està naixent a gran velocitat.



El Club de Rugbi Carboners de Terrassa, aquest és el seu nom legal i complert, ha nascut a través d'internet. I es que les relacions socials estan canviant a marxes forçades amb els nous sistemes de comunicació. Així, un petit grup de persones va decidir tirar endavant la proposta d'en Víctor Biete, de tirar endavant la creació d'un equip de rugbi a la nostra ciutat. Però atenció! Ha fet el mateix amb Sabadell i aquests s'estan organitzant poc a poc. Si tot va bé, l'any vinent podríem veure els primers derbis entre les dos cocapitals del Vallès Occidental, amb una rivalitat sana i totalment diferent d'altres esports. De ben segur que els tercers temps entre els equips seran espectaculars.

Llarga vida als Carboners de Terrassa, i esperem que aviat puguem felicitar a la gent de Sabadell pel mateix.

Si vols jugar o col·laborar en la creació del club, envia un mail a: rugbyterrassa@gmail.com.

+ informació:

2 comentaris:

CarboTaure ha dit...

Ei, que el rugby el tenim a la comarca des de fa vint anys a través del Sant Cugat, i des de fa cinc o sis, amb els Centaures de la UAB...

Txavu ha dit...

Correcte toneil, l'emoció del moment ens ha fet perdre el món de vista. Ja hem corregit el titular i demanem disculpes a tothom que s'hagi pogut sentir ofès.

Gràcies Toneil.